Preview Mode Links will not work in preview mode

Under Femton

Dec 18, 2017

I dagens avsnitt mikrodyker vi i den heta teknologin Artificiell Intelligens. Kommer AI bli människans undergång eller superkraft? Vad innebär denna teknologin för samhället och vår framtid? Vi har bjudit in professor Stefan Carlsson för att svara på frågorna. 

 

 


Dec 11, 2017

Under 15 träffar Josefine Kvarnström som är ansvarig för Schibsteds Brand Studio, den del av Schibsted som jobbar med kommersiellt innehåll. I avsnittet fördjupar sig Josefin och Henric i frågan om hur en publicist ska hantera kommersiellt kontra redaktionellt innehåll. 

Idag skapar annonsörer innehåll som är...


Dec 4, 2017

I veckans avsnitt träffar Henric Smolak TV4:s grundare Gunnar Bergvall för ett samtal om TV:s dåtid och framtid. Hur var det att starta Sveriges första kommersiella kanal? Vad tror experten om den linjära televisionens framtid?

Gunnar avslöjar också hur det gick till när Jan Stenbeck utan förvarning gav...


Nov 27, 2017

I veckans avsnitt av Under 15 träffar Henric Smolak KITs marknadschef Jonna Ekman där de talar om hur företag och publicister bör förhålla sig till sociala kanaler, filterbubblan samt sociala fenomen som #metoo.

Podden sänds i samarbete med Dagens Media.


Nov 20, 2017

I avsnitt två möter Henric Smolak den tidigare Mittmedia VDn Thomas Petterssohn. Dagens mikrodykning handlar om hur medielandskapet påverkas av plattformarna Facebooks och Googles så kallade duopol.

Facebooks och Googles dominans handlar inte bara om lönsamhet, den handlar om demokrati. Många medieinstitutioner...